Det tar ca 30-40 minutter
Ca 12 porsjoner
Ingredienser:
7 dl hvetemel (kan byttes ut med halvparten grov)
3 ts bakepulver
1 ts salt
2 ts sukker
6 dl melk
Jeg hadde ikke nok melk igjen, bare 2,5 dl så jeg brukte vann til resten og det gikk helt fint.
4 ss med sesamfrø og jeg tok i noen ts lett rømme også.
Bland sammen alt det tørre og rør så godt inn det bløte. Det skal være en løs deig. Ta deigen med en spiseskje og lag små hauger på en stekeplate med bakepapir.
Midt i ovnen på 230C i ca 20 minutter. (Spørs på hvor store rundstykkene er)
4 kommentarer:
Oppskrift er notert! Ser deilige ut ;-)
:) Ja de ble gode.. men de er bvest nystekte.. ;)
Må si jeg er spent nå. har aldri laget dette før og har gjester i hus som er sulte... så disse bør funke! ;)
Men jeg syns røra er så bløt og rennende.... ser den skal være løs men det her er jo nærmest vaffelrøre konsistens... riktig??:O
de ble gode men de ble veldi flate, ikke som rundstykker slik som på bilde. Mer flate boller. Og det var nokså vanskeli og lage hauger med så løs røre?? :)
Legg inn en kommentar